Kleding & Speelgoedbeurs Kortjakje zoekt nieuwe vrijwilligers!

Zonder de hulp van enthousiaste vrijwilligers is het niet mogelijk om een succesvolle beurs te kunnen organiseren. Voor de komende beurzen zijn wij op zoek naar gezellige enthousiaste vrijwilligers die ons willen helpen met het op- en afbouwen en gereedmaken van de Kortjakje kleding & speelgoebeurs. 

 

In ruil en als dank voor je hulp mag je eerste keus (voor)shoppen op zaterdagavond van 19.00 - 20.00 uur. 

 

Wat wordt er van jou verwacht?

Als vrijwilliger van Kleding & Speelgoedbeurs Kortjakje help je, tijdens een door jou gekozen tijdsblok op de vrijdag of zondag, mee met het op- of afbouwen van de beurs.

 

Dit houdt in dat je op vrijdag de beursruimte inricht, kledingrekken klaarzet, kleding inneemt, selecteert en ophangt en speelgoed neerzet. Op zondag haal je de niet-verkochte kleding van de rekken, help je met het sorteren en teruggeven van de kleding en het speelgoed aan de verkoper(s) en ruim je samen met de andere vrijwilligers de kledingrekken en beursruimte op. Dit alles gebeurt altijd in een gezellige en leuke sfeer!

 

Dit zijn de tijdsblokken waarvoor je je kunt inschrijven:

  • Vrijdagmiddag - 13.30 - 16.00 uur
  • Vrijdagmiddag - 16.00 - 18.00 uur
  • Vrijdagavond  - 19.00 - 20.30 uur
  • Zondagochtend/middag - 10.30 - 14.30 uur (tijdens de beurs)
  • Zondagmiddag - 14.30 - 16.30 uur
  • Zondagmiddag - 16.30 - 18.30 uur 

 

Wat bieden wij jou?

Een gezellige (werk)sfeer. Een leuke groep collega-vrijwilligers om mee samen te werken en waarmee je, mede door jouw inzet, een bijdrage levert aan het gekozen goede doel.

 

In ruil en als dank voor je hulp mag je als vrijwilliger 50 kledingstukken en 15 stukken speelgoed inleveren (volgens onze inleverregels) en mag je eerste keus (voor)shoppen op zaterdagavond van 19.00 - 20.00 uur. 

 

Kom je helpen? Leuk!

Ben je ouder dan 18 jaar en lijkt het je na het lezen van bovenstaande leuk om vrijwilliger van de komende Kleding & Speelgoedbeurs Kortjakje te worden?  

  • Vul dan onderstaand formulier in en geef aan welk tijdsblok jij komt helpen!

Na ontvangst van jouw aanmelding, krijg je z.s.m. een bevestiging van ons per e-mail.

 

Mocht je nog vragen hebben, vermeld deze bij de opmerkingen. 


Voer de code in:

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.