Wanneer en waar vindt de Kortjakje kleding & speelgoedbeurs plaats?

De Kortjakje kleding & speelgoedbeurs vindt 2 keer per jaar plaats op een zondag van 11.00 - 14.30 uur in de aula van De Paulusschool te Zoetermeer.

 

Moet ik entreegeld betalen voor de Kortjakje kleding & speelgoedbeurs?

Nee, je hoeft geen entreegeld te betalen. Toegang tot de Kortjakje kleding & speelgoedbeurs is gratis!

 

Wat vind ik op de Kortjakje kleding & speelgoebeurs?

Op onze beurs vind je goede tweedehands (merk)kleding in baby-/kindermaat 50 t/m dames- en herenmaat XXL en mooi

tweedehands speelgoed.

 

Wat kost kleding en/of speelgoed op de Kortjakje kleding & speelgoedbeurs?

De prijs voor kledingstukken en/of speelgoed wordt bepaald door degene die kleding en/of speelgoed via ons verkoopt. Het is dus mogelijk dat je dezelfde kledingstukken en/of speelgoed aantreft tegen verschillende prijzen.

 

Valt er over de prijs te onderhandelen?

Nee, je kunt helaas niet over de prijs onderhandelen. De prijzen zijn vooraf bepaald door degene die kleding en/of speelgoed bij ons inbrengt. Wij kunnen niets aan deze prijzen veranderen.

 

Kan ik bij jullie ook kleding en speelgoed voor verkoop inbrengen?

Ja, dat kan! Voor het verkopen van kleding en/of speelgoed via Kleding & Speelgoedbeurs Kortjakje heb je wel een verkoopnummer nodig. Vraag hier een verkoopnummer aan! Lees van tevoren de regels voor kleding en speelgoed van wat wel en niet wordt aangenomen goed door!

 

Huur ik bij jullie een kraampje of tafel?

Nee. Bij Kleding & Speelgoedbeurs Kortjakje huur je geen kraam of tafel. Je brengt bij ons kleding en/of speelgoed in die je volgens onze richtlijnen hebt gelabeld en geprijsd. Wij hangen vervolgens jouw kleding in de rekken en zetten jouw eventueel ingebrachte speelgoed klaar voor de verkoop tijdens de beurs op zondag. Na afloop van de beurs kun je jouw niet-verkochte kleding en/of speelgoed weer ophalen.

 

Wie bepaalt de prijs van mijn kleding en/of speelgoed?

De verkoopprijs van jouw kledingstukken en/of speelgoed bepaal je zelf. De bedragen dienen te zijn afgerond op halve of hele euro's. Voordat je de kleding en/of speelgoed bij ons inlevert, prijs je zelf jouw kleding en/of speelgoed. Zo houd jij controle over wat je voor jouw kleding en/of speelgoed wilt ontvangen. 

 

Kan ik bij jullie pinnen?

Ja dat kan. Wij vragen je wel voor elke gemaakte pintransactie een bijdrage van 0,10 eurocent.

 

Wanneer kan ik mijn niet-verkochte kleding en/of speelgoed ophalen?

Je kunt jouw niet-verkochte kleding en/of speelgoed weer op te halen op zondagavond direct na de beurs tussen 19.00 - 19.30 uur.

Kom op tijd, want om 19.30 uur gaat toch echt de deur dicht! Het is voor ons helaas niet mogelijk om niet-opgehaalde kleding en/of speelgoed te bewaren of op te slaan.

 

Hoeveel krijg ik van de opbrengst van mijn verkochte kleding en/of speelgoed?

Je krijgt als verkoper 70% van de opbrengst van jouw verkochte kleding en/of speelgoed. 30% van de totale opbrengst gaat, na aftrek van de door ons gemaakte onkosten (huur van de locatie, kassarollen, vervoer etc.), naar het goede doel.

 

Wanneer krijg ik de opbrengst gestort?

Een aantal dagen na de beurs wordt jouw opbrengst via een bankoverschrijving op jouw IBAN-rekening overgemaakt.

 

Kan ik mij aanmelden als vrijwilliger van Kleding & Speelgoedbeurs Kortjakje?
Ja, heel graag zelfs. Zonder hulp van vrijwilligers kan Kleding & Speelgoedbeurs Kortjakje niet worden georganiseerd. Je kunt op vrijdagmiddag en - avond en op zondagmiddag in tijdsblokken komen helpen met het op- en afbouwen van de beurs. Vind je het leuk om te komen helpen? Geef je dan direct op! In ruil voor jouw hulp mag je op zaterdag komen voorshoppen!