Kleding & Speelgoedbeurs Kortjakje Zoetermeer

Kleding & Speelgoedbeurs Kortjakje is een bekend fenomeen in Zoetermeer e.o.. Al bijna 20 jaar wordt onder bezielende leiding van een groep enthousiaste vrijwilligers elk half jaar een tweedehands kleding & speelgoedbeurs georganiseerd. Een deel van de opbrengst komt ten goede van een van te voren gekozen goede doel.

 

De Kortjakje beurs wordt mede mogelijk gemaakt door DNN Verhuurspecialisten!

 

In maart/april vindt de Voorjaar-/Zomerbeurs plaats en in oktober/november de Najaar-/Winterbeurs. De beurzen worden gehouden op een zondag. Onze beurzen staan bekend om ons assortiment en een gezellige sfeer.

 

Op onze beurs vind je goede tweedehands (merk)kleding in de maat 50 t/m XXL (baby, kind, dames en heren) tegen een leuke prijs, dat zeker nog een aantal seizoenen mee kan en ook mooi tweedehands speelgoed!. De prijs wordt bepaald door degene die kleding en speelgoed bij ons komt inleveren. De kledingstukken en het speelgoed worden vooraf door ons geselecteerd en gecontroleerd op prijs en kwaliteit. Daarnaast wordt bij de kleding er streng opgelet of het voldoet aan het huidige modebeeld.

 

Kom gezellig langs en shop leuke kleding en speelgoed bij ons! 

 

Wil je kleding en speelgoed via ons verkopen? Vraag dan een verkoopnummer aan!

 

Wil je op de hoogte blijven van de belangrijkste data en de laatste nieuwtjes? Volg ons dan op Facebook!


De Kortjakje kleding & speelgoedbeurs wordt mede mogelijk gemaakt door :

DNN Zoetermeer de verhuurspecialisten van Zoetermeer en omstreken.

De specialisten in het verhuren van tafels, stoelen, biertappen, keukenapparatuur, glaswerk, partytenten, catering, totale party concepten en alles wat u nodig heeft voor het laten slagen van uw feest of evenement.